David Gaboriaud, zapewne najczęściej kojarzony przez Was z Kuchnia+, w której prowadzi swój autorski program, był szefem kulinarnym tygodniowej akcji fotograficzno kulinarnej, w trakcie której pracowaliśmy wspólnie nad „Wielką księgą wypieków”. MNÓSTWO PRACY i tyle samo śmiechu, dobrej energii i wspólnych wyzwań. Nasze ekipy: kulinarna i fotograficzno/stylizacyjna, świetnie poradziły sobie z tak karkołomnym zadaniem, jak wypieczenie i sfotografowanie 120 ciast! w 5 dni :) SŁODKIE jarzmo :) W trakcie wspólnie spędzonego czasu obserwowałam, jak David zaraża wszystkich swoim uśmiechem i z jaką pasją podchodzi nawet do najprostszych czynności związanych z kulinariami. Bardzo mnie tym ujął. Zaprosiłam go więc, by również czytelnikom Jesiennego wydania Green Canoe Style podarował trochę swojego uśmiechu i dobrego słowa.
” Gotowanie dla mnie to więcej niż endorfiny i uśmiech na twarzy. To przede wszystkim styl życia, chęć poznawania nowych smaków. To też rozmowy z innymi kucharzami, rolnikami, foodistami, ludźmi, którzy tez mają pozytywną energię” – mówi David. Mnie nie pozostaje nic innego, niż zaprosić Was do przeczytania całego wywiadu. Szukajcie na stronie 172.
Do usłyszenia!:)
Dziękuję za Twój komentarz.
Brak komentarzy