Temat gromadzenia zapasów poruszamy dzisiaj także na kanale. Zachęcamy Was do spokojnego podejścia do tego tematu, z dobrze przygotowanym planem i listą zakupów:) Przy okazji filmu mamy też dla Was kilka porad dotyczących tworzenia domowej spiżarni.
Film obejrzycie TUTAJ. Zapraszamy!
Dziękuję za Twój komentarz.
2 komentarze
Villa Project 25 czerwca 2020 (13:47)
Masz rację, najbardziej w tej całej sytuacji przerażało mnie to, jakie ludzie robią zakupy, jakiej jakości produkty wybierają i co w zasadzie chcą za danie z tego skomponować. Niestety, ale pokazuje to, że najwidoczniej Polacy na co dzień mają złe nawyki żywieniowe i średnio zwracają uwagę na to, co jedzą. Sama osobiście robię zaprawy, bo nie ma nic lepszego niż własnoręcznie wykonane i ekologiczne zapasy. Prowiant suchy także kupuję z głową, układam go na wydzielonych do tego regałach i tak jak Ty mam system zużywania zakupionych zapasów. Nie ma nic gorszego niż nieprzemyślane zakupy spożywcze i ciągłe dokupowanie rzeczy, a wyrzucanie jedzenia po terminie :/
Wiesław Dębowski 1 kwietnia 2020 (12:46)
Dzięki za porady! U mnie wiedza na temat przechowywania nie była aż tak wielka, ale teraz już mniej więcej będę wiedział jak zarządzać rzeczami w spiżarni.